آموزش قنادی

آموزش درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی

اسفنجی و خوش طعم با رایحه لذیذ شکلات،چه میان وعده ایی می تواند بهتر از این باشد؟ همچنین این کیک مناسب خامهکشی نیز میباشد. امروز با ما همراه باشید تا باهم در store313 طرز تهیه این کیک پر کاربرد رو یاد بگیریم.

 

مواد لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی

  1. تخم مرغ ← ۶ عدد
  2. آرد کیک ← ۱۵۰ گرم
  3. پودر کاکائو ← ۳۰ گرم
  4. بیکینگ پودر ← ۱ و ½ ق چ
  5. شکر ← ۱۸۰ گرم
  6. وانیل ← ½ ق چ
  7. نمک ← یک پنس

نحوه آماده سازی

مرحله اول

آماده سازی مواد :

  • اول آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
  • کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و روی کاغذ را کمی چرب کنید.
  • فر را نیز با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
  • زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.

نکته: دقت کنید حتی ذره ای زرده نباید در سفیده هاباشد.

مرحله دوم

سفیده ها را داخل یک کاسه خشک و تمیز بریزید و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید، وقتی کمی کف کرد کم کم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها فرم بگیرند و حالت فومی پیدا کند و وقتی ظرف را برمیگردانید، نریزد و حالت خود را حفظ کند.

مرحله سوم

وانیل را به زرده ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود و بعد به سفیده های فرم گرفته اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط مواد خشک را به صورت پراکنده روی مواد قبلی در چند مرحله الک کنید و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.

نکته 1: بیش از حد هم نزنید چون پف مواد میخوابد.

نکته 2: موادی که آماده کردید باید ⅔ قالب را پر کند. اگر کمتر باشد کیک پف نخواهد کرد و اگر بیشتر باشد سر ریز شده و حالت کیک خراب میشود.

نکته 3: مواد را داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید.

نکته 4: نیم ساعت اول به هیچ وجه درِ فر را باز نکنید.

مرحله چهارم

بعد از پخت با خلال دندان چک کنید، اگر تمیز باشد یعنی کیک پخته است ولی اگر مواد بچسبد به خلال یعنی نپخته است و مجدد باید در فر قرار دهید تا بپزد و در نهایت از فر خارج کنید و وقتی از حرارت افتاد، اطرافش را آزاد کنید و کیک را روی پارچه نخی و یا توری خنک کننده کیک برگردانید تا سرد شود.

نکته: این کیک مناسب خامهکشی نیز میباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *