آموزش قنادی

آموزش درست کردن پاستیل خانگی

Gummi candy

پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است و شباهت زیادی به ژله دارد. در صورتی که این خوراکی دلچسب را در منزل درست کنید، می توانید با خیال راحت آن را در اختیار کودکان قرار دهید. برای دیدن آموزش مرحله به مرحله پاستیل خانگی با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی

  1. پودر ژله رنگ دلخواه ← یک بسته
  2. پودر ژلاتین ← دو قاشق غذاخوری
  3. گلوکز مایع ← یک و نیم قاشق غذاخوری
  4. آب سرد ← نصف لیوان

 

نحوه آماده سازی

مرحله اول

ابتدا پودر ژله را در ظرفی ریخته و به ترتیب پودر ژلاتین و گلوکز و در نهایت آب را اضافه می کنیم و سپس ظرف را روی بخار کتری (یا سماور) می گذاریم تا بنماری شود.

مرحله دوم

به مدت 20 دقیقه مواد را روی بخار کتری هم میزنیم و در حین کار کف ایجاد شده را جدا میکنیم، این کار به این منظور انجام میشود که در انتها رنگ پاستیل ها به خاطر این کف ها کدر نشود.

مرحله سوم

بعد از 20 دقیقه مایع پاستیل آمادست، تا قالب سیلیکونی پاستیل مورد نظرمان را، با آن پر کنیم.

برای اینکه پاستیل ها ظاهر جذاب تری داشته باشند می توانید پاستیل دو رنگ درست کنید، برای اینکار کافیست مراحل بالا را با یک بسته ژله با رنگ متفاوت انجام بدین. و حالا هر کدام از مایع های پاستیل با رنگ متفاوت را داخل یک قیف ریخته و هر دو را به صورت هم زمان داخل قالب پاستیل بریزید.

مرحله چهارم

قالب ها سیلیکونی را به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد و بعد از این مدت پاستیل به راحتی از قالب جدا میشود.

نکته: قبل از پر کردن قالب های سیلیکونی، یک سینی زیر قالب ها قرار دهید تا هنگام جابه جایی و قرار دادن در یخچال دچار مشکل نشوید.

> برای مشاهده قالب های پاستیل سیلیکونی اینجا کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *