یک دسر خوشمزه ایتالیایی که میتوان برای انواع میهمانی ها و جشن ها تهیه نمود. این دسر با مواد و رسپی های متنوعی تهیه میشود. امروز با ما همراه باشید تا این دسر زیبا و مجلسی رو فقط در 4 مرحله یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه روکر موز
- شیر ← ۲ لیوان
- پودر قند ←۱۰ ق غ
- نشاسته ذرت ← ۴ ق غ
- وانیل ← ½ ق چ
- تخم مرغ ← ۱ عدد
- پنیر ماسگارپونه یا ویلی ← ۲۰۰ گرم
- موز ← ۲ عدد
- گردوی خرد شده ← ½ لیوان
- پودر ژلاتین ← ۱/۵ ق غ
- آب ← ¼ لیوان
- پودر ژله موز ← یک بسته
- بیسکوئیت پتی بور خرد شده ← ½ لیوان
نحوه آماده سازی
مرحله اول
برای لایه اول: پودر ژله را با ۱/۵ لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ذرات ژله حل شود، در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
مرحله دوم
برای لایه دوم: شیر، ۵ قاشق غذاخوری پودر قند، نشاسته ذرت، وانیل و تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود؛ اگر نیاز بود یک مرتبه از صافی رد کنید.
حال روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ شود و بعد کنار بگذارید تا از داغی بیافتد.
مرحله سوم
پنیر و ۵ قاسق غذا خوری پودر قند را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد پودینگ را که در مرحله قبل درست کردیم، به مواد اضافه و مخلوط کنید
مرحله چهارم
پودر ژلاتین را در ¼ لیوان آب بنماری کنید. موز ها را نیز پوره کنید.
حالا موز پوره شده، گردو، ژلاتین و بیسکوئیت پتی بور خرد شده را به مایه دسر اضافه و مخلوط کنید و روی ژله موزی که خودش رو گرفته بریزید و ۶ الی ۸ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت از قالب جدا کنید و به دلخواه تزیین نمایید.