آموزش قنادی

آموزش درست کردن روکر موز

roker-moz

یک دسر خوشمزه ایتالیایی که میتوان برای انواع میهمانی ها و جشن ها تهیه نمود. این دسر با مواد و رسپی های متنوعی تهیه میشود. امروز با ما همراه باشید تا این دسر زیبا و مجلسی رو فقط در 4 مرحله یاد بگیریم.

 

مواد لازم برای تهیه روکر موز

  1. شیر ← ۲ لیوان
  2. پودر قند ←۱۰ ق غ
  3. نشاسته ذرت ← ۴ ق غ
  4. وانیل ← ½ ق چ
  5. تخم مرغ ← ۱ عدد
  6. پنیر ماسگارپونه یا ویلی ← ۲۰۰ گرم
  7. موز ← ۲ عدد
  8. گردوی خرد شده ← ½ لیوان
  9. پودر ژلاتین ← ۱/۵ ق غ
  10. آب ← ¼ لیوان
  11. پودر ژله موز ← یک بسته
  12. بیسکوئیت پتی بور خرد شده ← ½ لیوان

 

نحوه آماده سازی

مرحله اول

برای لایه اول: پودر ژله را با ۱/۵ لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ذرات ژله حل شود، در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

مرحله دوم

برای لایه دوم: شیر، ۵ قاشق غذاخوری پودر قند، نشاسته ذرت، وانیل و تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود؛ اگر نیاز بود یک مرتبه از صافی رد کنید.

حال روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ شود و بعد کنار بگذارید تا از داغی بیافتد.

مرحله سوم

پنیر و ۵ قاسق غذا خوری پودر قند را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد پودینگ را که در مرحله قبل درست کردیم، به مواد اضافه و مخلوط کنید

مرحله چهارم

پودر ژلاتین را در ¼ لیوان آب بنماری کنید. موز ها را نیز پوره کنید.

حالا موز پوره شده، گردو، ژلاتین و بیسکوئیت پتی بور خرد شده را به مایه دسر اضافه و مخلوط کنید و روی ژله موزی که خودش رو گرفته بریزید و ۶ الی ۸ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت از قالب جدا کنید و به دلخواه تزیین نمایید.

roker-moz

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *